Szerviz
szolgáltatásunk

A Screen japán központú gyártó és kutatás-fejlesztő cég. Meghatározó szereplője a világ nyomdaiparának. Mindig csúcstechnológiát kínál a jelentkező piaci igények kielégítésére. Élenjáró a tekercses digitális inkjet nyomógépek fejlesztésében és gyártásában.

Link a gyártó honlapjára

A Xerox amerikai központtal rendelkező irodatechnikai berendezések, vágott- és tekercses adagolású nyomdaipari gépek, szoftveres megoldások gyártója és fejlesztője. A xerografikus nyomtatás, másolás megalkotója. Számos szabadalom, ipari standard birtokosa.

Link a gyártó honlapjára

A Böwe Systec németországi gyártó. Kimagasló az ipari borítékoló gyártásban az ezekhez kapcsolódó szoftverek fejlesztésében. Termékportfoliójában megtalálhatóak a levél- és csomagszortírozó berendezések, vágógépek.

Link a gyártó honlapjára

Az Agfa sok más iprág mellett  nyomdaipar meghatározó szereplője. Erőteljes digitális nyomdaipari fejlesztéseinek köszönhetően mára az egyik legszélesebb portfolióval és legmoderenebb nyomtatási technológiával rendelkező szélesformátumú nyomtató gyártó.

Link a gyártó honlapjára

Nagy hagyományokkal rendelkező gyártó a munkabefejező rendszerek és a tekercses nyomógépeket kiszolgáló perifériák piacán. 

Link a gyártó honlapjára

A Solimar Systems egy amerikai fejlesztő vállalat. Díjnyertes munkafolyamat-szoftverei megoldást kínálnak a nyomtatási piac résztvevőinek. A Chemistry ™ platform szorosan illeszkedik a PDF szabványokhoz, lehetővé téve a gyártási munkafolyamatok optimalizálását.

Link a gyártó honlapjára

A Canon japán központtal rendelkező vállalat. Rendkívül széles termékkínálatából cégünk elsősorban a széles formátumú inkjet nyomtatók, valamint szoftveres megoldásainak képviseletét látja el.

Link a gyártó honlapjára

Milánói gyárral rendelkező olasz családi vállalkozás a széles formátumú tervrajzok kiváló minőségű, gyors és rendkívül halk hajtogatására specializálódott. Termékeik közt megtalálhatóak on-line, offline és inline hajtogatók.

Link a gyártó honlapjára

A Komfi csehországi gyártóközponttal rendelkezik. A nyomdai utófeldolgozó gépek piacán vált ismertté. termékei között megtalálhatóak a lamináló-, lakkozó- és könyvél nyomtató gépek. A digitális formalakkozó gépei új teret nyitnak az akcidens és könyvnyomdák számára.

Link a gyártó honlapjára

Német vállalat a tervrajzok online és offiline módon történő hajtogatásához gyárt kiváló minőségű gépeket, továbbá különböző egyenesvágókat az utólagos méretre vágáshoz.

Link a gyártó honlapjára

Koreai gyártó belépő szintű digitális címkenyomtatókat valamint offline és online késes és lézer stancolókat készít.

Link a gyártó honlapjára

A Rowe német székhelyű széles formátumú szkennereket, hajtógató gépeket, nyomtatókat gyártó és fejlesztő cég. Online- és offline megoldások, multifunkciós eszközök egyaránt elérhetőek.

Link a gyártó honlapjára